Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΤΣΟΚΟΜΠΙΣΚΟΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ:

1 γάλα ζαχαρούχο

250 σοκολάτα κουβερτούρα

1 μπι μπερ

1 κ. γλυκού άρωμα πορτοκάλι ή βανίλια

3 κ. γλυκού κοσκινισμένο κακάο

150 γρ καρύδια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τρίβουμε τα μπισκότα και τα καρύδια στο μούλτι, Αφαιρούμε 5 κουταλιές σούπας τριμμένο μπισκότο προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και τα τριμμένα καρύδια κι ανακατεύουμε.

Σπάμε την κουβερτούρα μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι και τοποθετούμε πάνω σε μέτρια προς κρύα φωτιά. Μόλις λιώσει η μισή κουβερτούρα περίπου ρίχνουμε το ζαχαρούχο κι ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το άρωμα. 

Όταν λιώσουν τα υλικά μας αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα στερεά υλικά μας. 

Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. 

Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τυλίγουμε με τριμμένο μπισκότο ή κουβερτούρα ή κακάο 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΉΣΗ «GREEKLISH»
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή. Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...