ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΔΡΑ-57
Σελίδες
Αρχική σελίδα
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΖΗΔΡΑ-57
Ετικέτες
ΓΑΛΑ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
(1)
ΓΛΥΚΑ
(2)
ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ
(7)
ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ
(2)
ΓΡΗΓΟΡΑ
(3)
ΕΠΟΧΙΑΚΑ
(3)
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
(1)
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
(1)
ΚΑΡΥΔΙΑ
(1)
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
(2)
ΚΕΪΚ
(3)
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
(2)
ΚΙΜΑΣ
(1)
ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
(2)
ΚΟΛΑΤΣΙΟ
(4)
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
(2)
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ
(1)
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
(1)
ΚΥΜΑΣ
(1)
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
(2)
ΛΙΚΕΡ
(2)
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
(1)
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
(2)
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
(1)
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
(1)
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
(1)
ΟΣΠΡΙΑ
(2)
ΠΑΣΧΑ
(1)
ΠΙΤΕΣ
(6)
ΠΟΤΑ
(5)
ΡΥΖΙ
(1)
ΣΑΛΤΣΕΣ
(1)
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
(1)
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΆ
(2)
ΣΝΑΚΣ
(7)
ΣΟΚΟΛΑΤΑ
(2)
ΣΟΥΠΕΣ
(1)
ΤΗΓΑΝΙΤΑ
(3)
ΥΠΕΡΧΥΜΟΙ
(7)
ΦΟΥΡΝΟΥ
(5)
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...
(7)
ΦΤΙΑΧΝΩ...
(1)
ΧΑΛΒΑΔΕΣ
(1)
ΧΟΡΤΑ
(1)
ΨΩΜΙ
(10)
Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014
ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ:
3,5 φλυτζάνια τσαγιού ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 βανίλιες
3 αβγά ελαφριά χτυπημένα.
2,5 κουταλιές σούπας κοινό αλεύρι
15 κερασάκια (τα κόβουμε στη μέση
Διαβάστε περισσότερα »
ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Ή ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΟΣ
ΥΛΙΚA:
2 κούπες (παρά λίγο) ή καλύτερα 400ml σπορέλαιο
4 κούπες γεμάτες νισεστέ (άμυλο)
8 κούπες ζάχαρη (2 να κάνουμε καραμέλα + 6 για το κυρίως μείγμα)
8 κούπες νερό (δύο κανάτες)
1 κούπα ξηρούς καρπούς (κυρίως καραμελωμένα αμύγδαλα)
προαιρετικά αρωματικά (κανέλα+γαρύφαλο), (μαχλέπι+μαστίχα), (θυμάρι+μέλι)
Διαβάστε περισσότερα »
Νεότερες αναρτήσεις
Παλαιότερες αναρτήσεις
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)