3,5 φλυτζάνια τσαγιού ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 βανίλιες
3 αβγά ελαφριά χτυπημένα.
2,5 κουταλιές σούπας κοινό αλεύρι
15 κερασάκια (τα κόβουμε στη μέση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Συγκεντρώνουμε τα υλικά.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το αλεύρι.
Ρίχνουμε όλα τα άλλα υλικά εκτός από τα κεράσια και διπλώνουμε με απαλές κινήσεις να πετύχουμε μια απαλή ομοιογενή μάζα.
Βάζουμε το μείγμα σε καρνέ και με την χοντρή μύτη βάζουμε πάνω στο ταψί μας (που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα) τριάντα τεμάχια περίπου. (Εγώ δεν είχα καρνέ και τα έκανα με πιρούνια)
Τοποθετούμε στην κορυφή του κάθε τεμαχίου μισό κερασάκι και το πατάμε πολύ ελαφρά για να κολλήσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο) να ροδίσουν ελαφρά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα φυλάμε σε αεροστεγή συσκευασία γιατί στεγνώνουν γρήγορα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-----------------------------------------------
Η συνταγή είναι της φίλης μου Ιφιγένειας Παπακατσίκα την οποία και υπέρ ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΧΡΉΣΗ «GREEKLISH»
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή. Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.