Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

1. ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΩΡΙΜΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΥΛΙΚΑ:

Οι μαυρισμένες ώριμες μπανάνες

Φυστικοβούτυρο ή μέλι ή καβουρδισμένα αμύγδαλα (από παστέλι στο μούλτι) ή νυφάδες σοκολάτας και τριμμένη καρύδα





ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
Τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3 τουλάχιστον ώρες. Καλύτερα να μείνουν ένα βράδυ.
Τις λιώνουμε στο μούλτι (30΄΄ είναι αρκετά για να μην αρχίσει και "τρέχει" και σερβίρουμε το παγωτό σε ποτήρι με ένα κουταλάκι φυστικοβούτυρο ή μέλι ή καβουρδισμένα αμύγδαλα (από παστέλι στο μούλτι) ή νυφάδες σοκολάτας και τριμμένη καρύδα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΖΗΔΡΑ

Μπορείτε να έχετε πάντα μπανάνες στην κατάψυξη και να κάνετε παγωτό όταν το χρειάζεστε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΉΣΗ «GREEKLISH»
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή. Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...