Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

4. ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ


ΥΛΙΚΑ:

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ κουβερτούρα
150 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κουταλιά της σούπας άχνη κοσκινισμένη
4 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο
1 κούπα αλεσμένο φουντούκι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την άχνη ζάχαρη, το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος, βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ.
Μόλις κρυώσει τη βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου. Μόλις πήξει είναι έτοιμη να την γευτεί όλη η οικογένεια.

Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΉΣΗ «GREEKLISH»
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή. Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...